Direkt email marketing

Az e-mail marketing lényege, hogy a reklámüzenetet a felhasználóhoz közvetlenül, annak postafiókjába küldjük meg. Így nem kell arra várni, hogy a felhasználó valahol találkozzon a neten bannerünkkel vagy más online hirdetésünkkel, és hogy arra kattintson is. Az e-mail marketing előnye, hogy egyszerre több százezer embernek garantáltan el tudja küldeni reklámüzenetét, valamint az e-mail marketing lehetőséget nyújt arra, hogy hosszabb terjedelemben, részletesen bemutathassa termékeit és szolgáltatásait. A reklámüzenet tartalmazhat képet és szöveget egyaránt.

Szűrés

Az e-mail marketing legnagyobb előnye, hogy a felhasználók adatbázisa számos feltétel szerint szűrhető, így az Önnek leginkább megfelelő célcsoport pár perc alatt leválogatható. Nézze meg szűrő feltételeinket és a marketing adatbázisunk összetételét.

Rólunk

Az AEGONdirekt.hu Zrt 2009-ben kezdte meg működését. Fő profilunk lakossági biztosítási termékek online értékesítése. 2009 második felében kezdtünk bele egy saját marketing adatbázis felépítésébe, hogy minél nagyobb számban tudjunk e-mail marketing útján biztosításokat értékesíteni, de minimálisan legalább az igényeket felkelteni a szolgáltatással kapcsolatban. 2010 év végére adatbázisunk mérete már meghaladta a 600 ezret, így merült fel az ötlete annak, hogy más iparági szereplők számára elérhetővé tegyük az e-mail kiküldési szolgáltatást, ezzel is újabb bevételi csatornát nyitva társaságunk számára. Adatbázisunk mérete 2012. január 23-i adat alapján 867 ezer felhasználó, 2012 év végéig célunk az 1 millió elérése. Mivel mi magunk is hétről-hétről használjuk az adatbázist, biztos lehet annak minőségében és jogszabályok szerint előírt kezelésében is.


Ők már minket választottak!

Damjanovich Nebojsa, tanácsadó és tréner

“Az egoMedia szolgáltatást a legtapasztaltabb direkt (online) marketing szakértői menedzselik. Nekem ennyi elég, hogy a saját és az ügyfeleim kampányaira használjam a rendszert!”

Damjanovich Nebojsa, tanácsadó és tréner

gerikaroly

“Visszatérő ügyfélként csak dicsérni tudom az egoMedia szolgáltatásait. Minőségi adatbázis, amely rendkívül kedvező áron elérhető, és nem csak pontos, de barátságos is a kiszolgálás.”

Geri Károly ügyvezető, Startutazás.hu

somogyi_peter

“Az egoMedia e-mail adatbázisán számos célzási paraméter segíti a legkülönbözőbb kampányok maximális hatékonyságát. A szakmai háttér és a több éves tapasztalat több mint garancia.”

Somogyi Péter Pál, AdMedia Interaktív

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlat- vagy további információk kéréséhez keressen minket! Várjuk jelentkezését.

Kapcsolat felvétel »