eDM árak

Szolgáltatásunk árazása merőben eltér a piacon megszokott e-mail marketing árazástól.

Előnyeink:

  • A szolgáltatás ára nem függ az Ön által használt szűrőfeltételek számától, mivel célunk, hogy kampánya a lehető leghatékonyabb legyen, amihez minél jobb célzás szükséges.
  • Ha visszatérő ügyfelünkké válik, minél többet rendel tőlünk, annál olcsóbb lesz a kiküldési ár, mivel árazásunk egyedül a kiküldött levelek számától függ. Viszont mi ezt gördülő rendelésenként kezeljük, és az adott tárgy évben átlépi az általunk meghatározott sávokat, úgy egyre alacsonyabb díjon kapja szolgáltatásunkat.

Éljen Ön is a lehetősséggel!

Kedvező ár / e-mail kiküldés
szűrőfeltételek használatával.
A rendelés mennyiségétől függően csökkenhet az ár.


Ők már minket választottak!

Damjanovich Nebojsa, tanácsadó és tréner

“Az egoMedia szolgáltatást a legtapasztaltabb direkt (online) marketing szakértői menedzselik. Nekem ennyi elég, hogy a saját és az ügyfeleim kampányaira használjam a rendszert!”

Damjanovich Nebojsa, tanácsadó és tréner

gerikaroly

“Visszatérő ügyfélként csak dicsérni tudom az egoMedia szolgáltatásait. Minőségi adatbázis, amely rendkívül kedvező áron elérhető, és nem csak pontos, de barátságos is a kiszolgálás.”

Geri Károly ügyvezető, Startutazás.hu

somogyi_peter

“Az egoMedia e-mail adatbázisán számos célzási paraméter segíti a legkülönbözőbb kampányok maximális hatékonyságát. A szakmai háttér és a több éves tapasztalat több mint garancia.”

Somogyi Péter Pál, AdMedia Interaktív

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlat- vagy további információk kéréséhez keressen minket! Várjuk jelentkezését.

Kapcsolat felvétel »